Taskurahalla

Kotisivujen hinta

Hinnan määrittely

Minulla on ollut tapana tehdä sivustoja ilman lähtöhintoja. Tämä tarkoittaa sitä, ettei sivuillani ole minimi hintaa mikä on aina pakko maksaa.
Hinta otetaan esille vasta, kun sivustot ovat valmiita, jolloin saat itse esittää hinnan. Eli saat siis itse päättää sivustosi hinnan sellaiseksi, kuinka arvokkaaksi sivuston koet!

Mistä hinta koostuu?

Hintaan kuuluu sivuston ilmeen suunnittelu ja luonti alusta loppuun. Suurimmaksi osin hinta perustuu sivuston koon perusteella. Mitä enemmän sivut vaativat työtä, ja mitä enemmän niissä on sisältöä, sitä suuremmaksi hinta yleensä nousee. Lisäksi sinun täytyy hommata sivustolle domain ja webhotelli, ellet niitä valmiiksi omista. Domain (esim. taskurahalla.com) on sivuston verkko-osoite. Webhotelli taas on paikka, minne sivusto "fyysisesti" sijoitetaan.

Lisäpalveluiden hinta

Sivuston domain ja webhotelli maksavat keskimäärin noin 100 € vuodessa. Tämä hinta on siis pakollinen joka vuosi, niin kauan, kun haluat sivuston pysyvän julkisena. Vuosihinta vaihtelee sivuston nimen ja webhotellin paketin mukaisesti.

Kotisivujen luonti

Sujuva prosessi
Ilmeen suunnittelu
Responsiiviset sivut
Tyytyväisyystakuu
Luonti alusta loppuun
Räätälöity lomake
Wordpressin asennus

Kotisivujen päivitys

Sujuva prosessi
Ilmeen suunnittelu
Responsiiviset sivut
Tyytyväisyystakuu
Luonti alusta loppuun
Räätälöity lomake
Wordpressin asennus

Lisäpalveluita

Onko sinulla tarvetta logolle? Minulta sen tekeminen onnistuu. Kerro hieman yrityksestäsi ja toiminnastasi, niin voin sovitusta lisähinnasta toteuttaa mainion logon yrityksellesi! Annan sinulle useamman vaihtoehdon ja voit kertoa mielipiteesi. Sen jälkeen joko pistämme logon käytäntöön tai parannamme sitä.